webwinkel

Oracal folies tegen scherpe prijzen bij Signwarehouse

Ben je opzoek naar  zeer hoogwaardige folie tegen een sterke prijs? Wellicht kan de The Orafol Group iets voor je betekenen. Oracal folie is er een vele soorten en maten, of het nou om auto’s, kastdeuren , panelen, caravans, meubelen, muren,ramen of ander soort object gaat wij hebben de ideale Oracal folie voor jou.  Het kan op aluminium een temperatuur verdragen tussen de -40°C  en +80 graden. Het kan voor zowel binnen als buitendecoratie gebruikt worden.

Oorspronkelijk werd de  folie  met de hand gemaakt, maar tegenwoordig gaat het met behulp van een machine. Wanneer het design af is word het geëtst tot een stuk metaal. Dit lijkt op een rubberen postzegel, maar dan van metaal. Dit wordt in een hete drukpers tot een dun stuk plakfolie  fijn geperst.

Waar kan ik voordelig Oracalfolies kopen?

In Alkmaar is er een bedrijf gevestigd met een groot en breed aanbod in Oracalfolies, ook wel bekend onder de naam Signwarehouse.Op Signwarehouse kun je binnen luttele minuten een bestelling plaatsen. Er is een variërend aanbod in Oracalproducten:

  • Oracal® 631 Exhibition Cal
  • Oracal® 751C High Performance Cast
  • Oracal® 951 Premium Cast

Tips en  wrapinstructies

Het is van groot belang dat de je de ondergrond ontvet alvorens je de folie aanbrengt. Leg het op de juiste positie en wrijf daarna van binnen naar buiten toe. Voor het omslaan en vervormen zou je een föhn kunnen gebruiken.   Snijd overbodig folie geleidelijk met een breekmes weg. Na wrijven dient met een schone handschoen te gebeuren, dit is belangrijk voor een optimaal wrapresultaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *