vakantie en recreatie

De mooiste stad van Portugal.

Portugals mooiste stad is zonder twijfel Lissabon. Deze stad moet je als Nederlander zeker eens gezien hebben. Er valt hier werkelijk van alles te beleven. Je kunt hier zeer goed winkelen en genieten van een fantastische cultuur. De mensen zijn er heel anders dan in Nederland. Ze zijn vaak een stuk gastvrijer en vriendelijker.

Portugezen staan eerder open voor een gesprek als Nederlanders. Het is dan ook leuk om een beetje de Portugeze taal te leren vooraf. Wanneer je hier naartoe gaat zal je zeker een hele leuke tijd beleven. Naast winkelen kun je museums bezoeken of genieten in het zwembad. Het is hier meestal lekker warm, vooral in de zomer. Het klimaat is zoveel beter dan in Nederland! Lees op de volgende pagina meer over Wat te doen in Lissabon.

In Lissabon kom je helemaal aan je trekken! Het maakt niet uit wat je leuk vindt. Voor iedereen valt er wel wat leuks te beleven in deze geweldige stad. Kies voor een goed hotel wanneer je echt wilt genieten. Bij voorkeur een all inclusive hotel. Deze zijn in Portugal over het algemeen heel erg goed. Het is optimaal genieten wanneer je uitgebreid eten en drinken er bij krijgt.

Na een lange dag in Lissabon te zijn geweest kun je jezelf terugtrekken op je hotelkamer. Als je er nog de puf voor hebt kun je lekker op stap gaan. Lissabon heeft een bruisend nachtleven. Wanneer je houdt van op stap gaan dan zal je hier zeker prima op stap kunnen gaan. Zowel jong als oud kan goed stappen hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *