technisch

Canon de expert op het gebied van grafische kunst

Canon is een expert op het gebied van grafische kunst, en heeft veel producten die perfect inspelen op de behoeften van gespecialiseerde printwinkels. Zo biedt Canons gloednieuwe imagePROGRAF S-Serie van achtkleuren een 40% hogere printsnelheid vergeleken met hun voorgangers.

De imagePROGRAF iPF9000S en iPF8000S worden afgedrukt op respectievelijk 60 en 44 inches. Canon’s imagePROGRAF grootformaatprinters staan al bekend om hun hoge printsnelheden, vervangbare printkoppen van eindgebruikers en hoogwaardige beelden, en nu verhoogt de S-serie de lat met snelheid en prestaties. De printers uit de S-serie kunnen een A0-formaat afdruk (32,5 “x 40,6”) in 4,9 minuten weergeven in de standaardmodus op glanzend fotopapier. Een mooie toevoeging aan de productiviteit van de printers is de inktsubstantertank waarmee beheerders de lege inkttanks kunnen vervangen zonder het afdrukproces te onderbreken. Met de imagePROGRAF iPF9000S en Canon iPF8000S kunnen productieprinters elke dag afdrukken van betere kwaliteit produceren en de productiviteit van printshops in het hele land verhogen.

De nieuwe Canon imagePROGRAF S-series printers beschikken elk over een harde schijf met een hoge capaciteit van 80 GB, zodat printers meer printopdrachten in de wachtrij kunnen plaatsen zonder netwerkcomputersystemen te belasten. Een andere nieuwe functie van de imagePROGRAF S-serie is media skew-correctie. De printer detecteert wanneer het papier niet goed is uitgelijnd en verschuift de rand van het afdrukmateriaal naar de juiste uitlijning en zorgt voor gelijkmatige afdrukken, met name van cruciaal belang voor besparend 4-zijdige randloos afdrukken (maximaal 42 “breed) om betrouwbaar randloos afdrukken met een vlijmscherpe precisie af te drukken . De printers beschikken ook over Kyuanos, een functie waarmee beheerders de afdruktonen aan verschillende omgevingslichtomstandigheden kunnen aanpassen om een gunstige kleur onder verschillende omstandigheden aan te bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *